BANNER_INSPIRING.se_SV_1

START     VÅR PASSION     NOSTALGI REPORTAGE     NYPRODUKTION     BOSTAD     MOTORBLOGG OUT THERE     MY STYLE     ARKIVInspiring.se

Sidan startades som en hyllning till det skrivna ordet och fotografiets fantastiska genomslagskraft. Ett forum där vi på Chriz Photography kan dela med oss av vårt arbete och förhoppningsvis skänka både glädje och inspiration.

Inspiring.se blandar nyproducerat material med utvalda delar från vårt breda arkiv. Vi mixar modern digital bildkonst med klassiska analoga fotografier.  

Som professionell fotograf och frilansjournalist träffar jag och mina medarbetare många intressanta människor och vi ställs dagligen inför nya spännande uppdrag. Under ett antal år producerade vi själva tidskrifter och gav ut bland andra titeln Amazing Editions. Ett påkostat och exklusivt livsstilsmagasin som distribuerades både i Sverige och internationellt. Publikationen producerades och sammanställdes helt "in-house" av vårt arbetsteam och som läsare bjöds man alltid ett handplockat och unikt innehåll.

Idag arbetar vi på heltid bakom kameran och ägnar oss i huvudsak åt kreativ bildproduktion.

Ingenting är så fascinerande och givande som att fånga ett ögonblick - rätt ögonblick! Att kunna påverka så mycket, för så många, för en så lång tid framöver, det är äkta passion.

En bra bild dör aldrig eller går ur tiden, den är konstant och för alltid sin talan vidare. En bra bild berör, skapar känslor och levererar budskap. Detta oavsett språk, kultur, kvinna eller man, gammal som ung. Vi har alla privilegiet att kunna betrakta, tänka och inspireras av ett unikt bevarande när kameran fryser både tid och rum via ett genomtänkt fotografi.

Trevlig inspiration - ChrizPhotography.se

Kontakt: iluta.olausson@amazingmagazines.se

Inspiring.se_IlutaOlausson_copyright_ChrizPhotography.se_.jpg