BANNER_INSPIRING.se_unikapresentationer_LV_1

SĀKUMS     PAR MUMS     RAKSTI     REPORTĀŽAS     JAUNBŪVES     MĀJOKĻI     GALERIJA     MANS STILS     ARHĪVS


Arkiv_rep_inspiring.se_Steigenberger_Frankfurter_Hof_copyright_ChrizPhotography.se_1

Steigenberger Frankfurter Hof

© Text & Photo by Amazing Magazines

(Arkivmaterial - Del av reportage publicerat i magasinet Amazing Editions)

 

- Ett högklassigt hotell i tidlös elegans. Hotellet ligger i centrum av Frankfurt am Main, mitt i de finansiella och historiska distrikten.

Steigenberger finns i ett flertal stora städer i mellaneuropa, ett stort antal finns runt om i Tyskland.

Steigenberger Frankfurter Hof har funnits i staden sedan år 1876. Hotellet rymmer 303 rum, varav 41 sviter och faciliteter som Frankfurts största och unika SPA på 1000 kvm och Wellness. Här finns fyra restauranger: En gourmet restaurant som erhållit en Michelin Star och 17/20 i Gault & Millau restaurant guide, en bistro, en japansk restaurant, en bar och en sommarterass.

Utrymmen finns för stora idéer: Här tillhandahålls utrustning för alla individuella behov i vackra och ändamålsenliga lokaler för små och stora möten/konferenser.

Vi har besökt hotellet och förmedlar här i stora drag vad företagets General Manager Armin Schröcker - uttalar: Besök oss hemma på Frankfurter Hof och bli en del av vår historia. Ta del av vår erfarenhet av tradition, värme och passion i kombination med alla bekvämligheter i dagens värld. Enligt vår filosofi "Great to have you here" vill vi behandla våra gäster så att de kan känna positiv aura och uppmärksamhet på detaljer i hela hotellet och alla kommer att charmas.

Kommunikationerna till/från hotellet och Frankfurt är de bästa tänkbara: Inom staden finns U- och S-bahn. Till järnvägsstation - Frankfurt Hauptbahnhof tar det endast några minuter. I anslutning till staden finns bl.a. motorvägarna A3 och A5. Här finns också Europas näst största flygplats - Frankfurt airport, härifrån finns förbindelse med snart sagt alla världens stora flygplatser.

Så här säger Jürgen Carl, Chefconcierge "Du bör inte missa Grand Hotel Steigenberger Frankfurter Hof under besöket i Frankfurt. Jag rekommenderar våra Grand Deluxe rum. Många av våra stamgäster lovordar dem."

Inspiring.se - © Text & Photo by Amazing Magazines

Arkiv_rep_inspiring.se_Steigenberger_Frankfurter_Hof_copyright_ChrizPhotography.se_3
Arkiv_rep_inspiring.se_Steigenberger_Frankfurter_Hof_copyright_ChrizPhotography.se_2
Arkiv_rep_inspiring.se_Steigenberger_Frankfurter_Hof_copyright_ChrizPhotography.se_4_5
Arkiv_rep_inspiring.se_Steigenberger_Frankfurter_Hof_copyright_ChrizPhotography.se_6_7
Arkiv_rep_inspiring.se_Steigenberger_Frankfurter_Hof_copyright_ChrizPhotography.se_8